Hydema AS

Hydema AS tilbyr produkter designet for å automatisere og forbedre arbeidsforholdene for oppdrettere og kystfiskere. Hydema leverer dekksutstyr til kystnært fiske, oppdrettere, og til båtbyggere over hele verden. Hydema utvikler og produserer et bredt spekter av løfte og haleutstyr til oppdrettsnæringen.

Kvalitetsprodukter!

Produktspekteret er designet for bruk under ekstreme forhold, og behandler fangst og utstyr på den mest skånsomme måten. Hydema AS produserer både automatiske og halvautomatiske halere for garn og linefiske. Våre produkter tilpasser seg lokale forhold og passer alle båtstørrelser med utenbordsmotor eller innenbordsmotorer.

Kvalitetsprodukter!
Laget for tøffe forhold.

Laget for tøffe forhold.

Hydema AS lager hydrauliske produkter av høy kvalitet, hovedsakelig for kyst- og havbruksnæringen. Alle kraftblokk og garnhalere er laget av støpt aluminium, galvanisert stål og rustfritt stål. Rullene er gummiert for skånsom behandling av fangst og garn. Våre produkter er hovedsakelig brukt i det arktiske hav under ekstreme forhold.

Våre referanser

Oppdretterne Sjøtroll har kjøpt et stort antall kraftblokker KB38. .
- Sjøtroll
Hydema AS har levert alt dekkmaskineri til MS Trygg, Kjell Inge Røkke.
- MS Trygg
NGI - Norwegian Geotechnical Institute - benytter HKB04 til trekking og legging av kabler med svært gode resultater.
- Tau-kjettingblokk HKB04
Kommentarer fra 3 kunder : * Eg sedde på 200 m å drege me den. - * Kjøpte en sånn i fjor og er kjempefornøyd! - * Knallfin. Ingen problem med garn ned mot 100 m dyp.
- Hobbyhaler HBH01

Gi oss en tilbakemelding.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg! Vennligst fyll ut dette skjemaet, så skal vi svare på dine spørsmål.